חומרים:
1/2 חבילת עלי פילו (מופשרת)
5 תפוחי אדמה שטופים היטב ומבושלים
1 בטטה מאורכת פרוסה דק דק בעזרת מנדולינה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית כמון
מלח+ פלפל שחור.
1/2 כוז בצל יבש ( קונים בחנות תבלינים)
הכנה:
לשטח את חבילת הפילו ,
לחתוך בעזרת סכין חדה פסי אורך
למעוך את הפירה, להוסיף שמן זית, בצל יבש ולתבל במלח ופלפל .
3 פסים של עלי פילו ( אין צורך לשמן בין העלים)
למרוח בעדינות לאורך עלי הפילו בחלק התחתון ולסדר את הבטטה מעל, ראו תמונה.
לגלגל בעדינות ולהניח בתבנית משומנת.
לאפות ב 170 מעלות 25-30 דק'.
תיהנו.














