חומרים:
6 יחידות של כרעיים
1 קופסה אננס חתוך לקוביות
מעט כמון
מלח
פלפל שחור
הכנה:
בכלי חד פעמי לסדר את הכרעיים ( אפשר לחלק )
מעל, לתבל ומעל לפזר את האננס כולל המים.
לתנור שחומם מראש 180 מע' 3/4 עד שעה ( תלוי בתנור)


קציצות אורז
קציצות אורז
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?