עוף בגריל הוא פשוט וטעים
השאלה איך מכינים אותו
במקרה שלי הגעתי הביתה עייפה אבל דרלינג כמו אשה בהריון
עוף בא לו האיש בגריל ועסיסי הוא אומר כזה שבא ביס ונוזלים נשפכים על הסנטר הוא אומר.
נו שויין , אז קנינו עוף קטן כי אמצע השבוע ואנחנו שניים . הוא שקל קילו וחצי
הגענו הביתה למזגן כי לא ניתן לעבוד אחרת בחום הזה
חתכתי אותו מהגב לחצי כי כך ניתן לשטחו על התבנית והוא יצלה באותה מידה בכל מקום כך כמו בתמונה
מניחים אותו על נייר אפיה כפול כשחלקו הפנימי למעלה
מורחים במברשת חמאה מומסת – לשומרי כשרות שמן או מחמאה לטעם טוב יותר
צולים בגריל חם שיתחיל להשחים ורק אז מורחים תיבול כדי שלא ישרף
מורחים במברשת רוטב תיבול לכנפיים מתוק חריף
פפריקה מתוקה בשמן ומי שאוהב שיוסיף עוד טעמים
מחזירים לגריל וצולים עד שיזהיב
הופכים את העוף בזהירות שהעור יהיה למעלה וחוזרים על הפעולה במריחת החמאה
צולים שוב ללא תיבול שישחים ובסוף מתבלים וצולים עד להשחמה הרצויה .העור יהיה קריספי כך .
מדי פעם מורחים במברשת מהנוזלים שהצטברו.
מגישים חם עם הנוזלים ליד לטבילת הבשר
הטעם הוא משהו אחר
ממכר בהחלט .
תגישו עם פירה, צ'יפס אורז ומה שבא ליד אבל אל תשכחו לאכול חם בידיים כן כן לא עם סכין ןמזלג .
טבלו ברוטב ותתענגו.
ובשולחן לא נשמע ציוץ….













