עוגת תפוחים -הרבה תפוחים

המתכון לעוגה , הועתק לפני הרבה שנים לספרון המתכונים המועדפים שלי . בשבוע שערב ראיתי את קרין גורן מכינה את העוגה ומיד בדקתי האם זו אותה עוגה,אכן אותה עוגה. טעימה פחד והעבודה הכי קשה :לחתוך את התפוחים ולהוציא את הליבה.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

12 תפוחי גראנד(ירוקים)

11/2 כוסות קמח לבן+ אבקת אפייה

11/2 כוסות סולת

11/2 כוסות סוכר

קינמון

100 גר' חמאה

 הכנה:

 לחמם תנור ל 170 מעלות

לגרד במג'ימיקס  את התפוחים

בקערה את כל היבשים.

שכבה ראשונה: חומרים יבשים

שכבה שנייה: תפוחים סחוטים

לפזר מעט קינמון

שכבה שלישית: חומרים יבשים

שעבה רביעית תפוחים סחוטים.

לפזר מעט קינמון

פרוסות דקות של חמאה מעל ולשפוך את מיץ התפוחים שנשאר בכלי מעל

לאפות 50 דק'

להגשה : לפזרעוגת תפוחים חיים כהןאבקת סוכר