150 גרם תמרים בוואקום
200 גרם חמאה
1/4 1 כוסות סוכר חום
1/4 1 כוסות מים
3 ביצים
2 גזרים גדולים מגורדים
100 גרם אגוזי מלך
300 גרם קמח שיפון מלא/קמח מחיטה מלאה (אני שמתי שיפון)
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית קינמון
להכנה:
1. לשים בסיר את התמרים, החמאה והסוכר. להמיס הכל יחד ולערבב עד שלא יהיו גושים. לקרר.
2. להוסיף את שאר הרכיבים ולערבב היטב עד שיהיה איחוד מושלם.
3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 40 דקות.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














