עוגת שמרים עם קקאו וסוכר כמו פעם

עוגות שמרים עושות לי את זה והפעם בצק שמרים שמיועד בעצם לרוגלעך מתכון נהדר של מירי ארזי.
הפעם החלטתי לנסות ולשחזר את הטעם של פעם במילוי קקאו וסוכר. שווה כל ביס.

שמרים עם קקאו

חומרים:

3.5 כוסות קמח

30 גר' שמרים (שמרית)

1/4 כוס סוכר

1 ביצה

1 כוס חלב

2 חלמונים

75 גר' חמאה רכה

הכנה:

לערבב בערה עם וו לישה : קמח, שמרים, סוכר וחלב.

להוסיף את יתרת החומרים ו=עד שמקבלים בצק רך ונעים.

להעביר לשקית להתפחת לילה במקרר.

למחרת:

לחלק ל4 חלקים לשטח בעזרת מארוך לפזר בנדיבות קקאו ומעל סוכר,

לגלגל ולהניח בתבנית אפייה על גבי נייר אפיה .

למרוח בביצה ולהכניס לתנור 160 מעלות 40-45 דק'

כשמתקרר לחתוך לפרוסות של 1.5 סמ'.

מקור המתכון: מירי ארזי