חומרים:
3.5 כוסות קמח
30 גר' שמרים (שמרית)
1/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 כוס חלב
2 חלמונים
75 גר' חמאה רכה
הכנה:
לערבב בערה עם וו לישה : קמח, שמרים, סוכר וחלב.
להוסיף את יתרת החומרים ו=עד שמקבלים בצק רך ונעים.
להעביר לשקית להתפחת לילה במקרר.
למחרת:
לחלק ל4 חלקים לשטח בעזרת מארוך לפזר בנדיבות קקאו ומעל סוכר,
לגלגל ולהניח בתבנית אפייה על גבי נייר אפיה .
למרוח בביצה ולהכניס לתנור 160 מעלות 40-45 דק'
כשמתקרר לחתוך לפרוסות של 1.5 סמ'.
מקור המתכון: מירי ארזי













