עוגות שמרים מדהימות .לבצק קילו קמח לבן רגיל ועוד קצת ללישה שיהיה בצק נעים150 גרם חמאה מלוחה גרד מלימון שלם קובית שמרים טריים מומסת בחצי ליטר מים חמימים עם 2 כפיות סוכר 7 כפות סוכר כפית תמצית וניל טובה שמן לכיסוי הבצק שלא ידבק לקערת הלישה.שמים השמרים 2 כפיות הסוכר במים וממתינים כמה דקות שיתססו לשים בצק נעים לעבודה מכל החומרים ,מתפיחים פעמיים ומורחים כל פעם בשמן שלא ידבק לקערת הלישהבפעם השלישית מרדדים וממלאים במה שבא. פה יש שוקולד השחר וריבת חלב של קומידה .














