עוגת שוקולד שתמיד מצליחה

את העוגה הזו אני מכינה בימי הולדת לאנשים אהובים, תמיד עולה, תמיד יציבה ומרשימה.
אפשר "להרטיב" את העוגה עם ברנדי או כל ליקר אחר

בחורה עם מחשב נייד

עוגת שוקולד מעולהעוגת שוקולד שתמיד מצליחה
חומרים והכנה :

4 ביצים
2 כוסות סוכר
200 דר חמאה רכה
מעט תמצית וניל איכותית
4 כפות קקאו הולנדי
לערבב  יחד במיקסר,
להתחיל עם הביצים והסוכר עד שמקבלים קצף יפה
ואחר מוסיפים את שאר החומרים
מוסיפים בהדרגה  3 כוסות קמח+ א. אפייה
2 כוסות חלב.
לערבב 5 דק'
להעביר לתבנית משומנת 26-24

ולאפות 50 דקות 185 מעלות.

ציפוי עליון כשהעוגה קרה- גנאש
250 גר' שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד איכותי
להביא לרתיחה את השמנת ולשפוך על השוקולד.
תיהנו