עוגת שוקולד שתמיד מצליחה
חומרים והכנה :
4 ביצים
2 כוסות סוכר
200 דר חמאה רכה
מעט תמצית וניל איכותית
4 כפות קקאו הולנדי
לערבב יחד במיקסר,
להתחיל עם הביצים והסוכר עד שמקבלים קצף יפה
ואחר מוסיפים את שאר החומרים
מוסיפים בהדרגה 3 כוסות קמח+ א. אפייה
2 כוסות חלב.
לערבב 5 דק'
להעביר לתבנית משומנת 26-24
ולאפות 50 דקות 185 מעלות.
ציפוי עליון כשהעוגה קרה- גנאש
250 גר' שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד איכותי
להביא לרתיחה את השמנת ולשפוך על השוקולד.
תיהנו












