עוגת שוקולד נימוחה

בחורה עם מחשב נייד

 

 

 

עוגת שוקולד שוקולדית במיוחד

 

צריך בשבילה

 

שקית קמח תופח קטנה – 350 גרם

 

50 גרם קקאו מר וטוב

 

מיכל שמנת חמוצה

 

 שתי כוסות סוכר-חד פעמיות לשתיה חמה

 

ביצים 4  גדולות

 

100 גרם שוקולד  קצוץ גס מאוד בטעם שאוהבים אני הכנסתי בטעם קפה נמס

 

1 כוס חד פעמית שמן ועוד 50 גרם חמאה רכה מאוד

 

 

 

טורפים היטב את כל החומרים חוץ מהשוקולד

 

מעבירים לתבנית אפיה בינונית כמו בתמונה

 

מפזרים את השוקולד מעל…הוא ישקע לא לדאוג

 

אופים ב-180 מעלות כחצי שעה

 

בודקים שהעוגה יציבה

 

לא ליבש

 

היא צריכה להיות עסיסית .

 

אפשר לצפות אותה לאחר מכן אם רוצים בגנאש שוקולד או כל ציפוי שאוהבים

 

 

עוגת שוקולד למקווה

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.