עוגת שוקולד שוקולדית במיוחד
צריך בשבילה
שקית קמח תופח קטנה – 350 גרם
50 גרם קקאו מר וטוב
מיכל שמנת חמוצה
שתי כוסות סוכר-חד פעמיות לשתיה חמה
ביצים 4 גדולות
100 גרם שוקולד קצוץ גס מאוד בטעם שאוהבים אני הכנסתי בטעם קפה נמס
1 כוס חד פעמית שמן ועוד 50 גרם חמאה רכה מאוד
טורפים היטב את כל החומרים חוץ מהשוקולד
מעבירים לתבנית אפיה בינונית כמו בתמונה
מפזרים את השוקולד מעל…הוא ישקע לא לדאוג
אופים ב-180 מעלות כחצי שעה
בודקים שהעוגה יציבה
לא ליבש
היא צריכה להיות עסיסית .
אפשר לצפות אותה לאחר מכן אם רוצים בגנאש שוקולד או כל ציפוי שאוהבים











