תבנית 24 סמ'- משומנת ומפודרת באבקת קקאו
לחמם תנור ל 180 מע'.
חומרים:
100 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
1/4 כוס מים
1/2 כוס + 1 כף סוכר
2 כפות קמח רגיל
2 כפות קוקוס טחון
4 ביצים
1/2 כוס שוקולד צ'יפס – מריר
הכנה:
בסיר- חמאה, שוקולד ומים. ממסים על להבה נמוכה, מערבבים מידי פעם ומשגיחים שהשוקולד לא יישרף.
מסירים מהאש ומערבבים תוך כדי בחישה עם מטרפה את הסוכר, הקמח והביצים ( אחד אחד), מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים 20-25 דק'.
לאחר שהעוגה התקררה לפדר מעלה אבקת סוכר או קקאו.
תיהנו,
מקור מתכון העוגה סיון שטרנבך ורונה קובו












