עוגת שוקולד משובחת במינימום כלים

אולי זו ההכנה הפשוטה ( בישול וערבוב בסיר אחד) ואולי תוספת הקוקוס , מה שבטוח העוגה מעולה וטעימה אומנם, מעט נמוכה אבל, שווה כל ביס.

בחורה עם מחשב נייד

תבנית 24 סמ'- משומנת ומפודרת באבקת קקאו

לחמם תנור ל 180 מע'.

חומרים:

100 גר' חמאה

200 גר' שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו

1/4 כוס מים

1/2 כוס + 1 כף סוכר

2 כפות קמח רגיל

2 כפות קוקוס טחון

4 ביצים

1/2 כוס שוקולד צ'יפס – מריר

הכנה:

בסיר- חמאה, שוקולד ומים. ממסים על להבה נמוכה, מערבבים מידי פעם ומשגיחים שהשוקולד לא יישרף.

מסירים מהאש ומערבבים תוך כדי בחישה עם מטרפה את הסוכר, הקמח והביצים ( אחד אחד), מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.

יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים 20-25 דק'.

לאחר שהעוגה התקררה לפדר מעלה אבקת סוכר או קקאו.

תיהנו,

עוגה שוקולדית מאודמקור מתכון העוגה סיון שטרנבך ורונה קובו