150 גרם חמאה
5 חלמונים
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
המצרכים למלית:
ממרח שוקולד – נוטלה
5 כפות שוקולד צ'יפס
המצרכים לציפוי:
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
100 גרם קוקוס
להכנה:
1. ללוש את כל חומרי הבצק ולהניח במקרר חצי שעה.
2. לשטח את הבצק בתבנית עגולה (קוטר 26). למרוח מעל נוטלה ולפזר שוקולד צ'יפס.
3. להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף קשה. להוסיף את הקוקוס ולערבב בתנועות קיפול. לשטח מעל הנוטלה.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות – חצי שעה.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














