500 גרם שערות קדאיף
200 גרם חמאה מומסת
4 כפות סוכר
למילוי:
2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
6 כפות סוכר
500 גרם גבינת ריקוטה
גרידה מ-1 תפוז
1 חב' אוכמניות (קפואות שהופשרו וסוננו)
להכנה:
1. בקערה לערבב את השערות הקדאיף עם החמאה כך שהחמאה תצפה את שערות הקדאיף.
2. לחלק את שערות הקדאיף ל-2 תבניות באותו הגודל ולשטח אותם.
3. לפזר מעל השערות בכל תבנית 2 כפות סוכר (סה"כ 4). לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות חצי שעה או עד שהשערות מזהיבות. לקרר היטב!
4. בקערת מיקסר עם וו הקצפה להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג וניל עד שיהיה קרם יציב. להוסיף את גרידת התפוז והריקוטה ולהקציף רק עד שהכול יתאחד. להפסיק את פעולת המיקסר ולערבב עם לקקן בתנועת קיפול את האוכמניות לתוך הקרם ריקוטה.
5. להרכיב את העוגה: בתוך אחת מהתבניות עם בסיס שערות הקדאיף, לשים את מלית קרם הריקוטה. לישר. מעל לסגור עם שכבת שערות הקדאיף הנוספת. ללחוץ מעט כדי שתשב טוב על שכבת הקרם.
6. לקרר לילה לפני ההגשה על מנת שהעוגה תתייצב.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
















