160 גרם סוכר
150 גרם חמאה
2 חלמונים
2 ביצים
50 גרם שקדים טחונים
80 גרם קמח תירס
80 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה
4 כפות מיץ מלימון סחוט
1 כפית תמצית וניל
גרידה מ- 1 לימון
להכנה:
1. לשים בעקרת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ולעבד יחד 2 דקות. להוסיף את הביצים והחלמונים אחת אחת, להוסיף את גרידת הלימון.
2. לערבב בקערה נפרדת את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה והשקדים הטחונים ולהוסיף בבחישה עם לקקן בתנועות קיפול לבלילת החמאה.
3. להוסיף את תמצית הווניל ומיץ הלימון ולערבב היטב.
4. לשים בתבנית משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
5. לקרר את העוגה היטב ולפזר מעל אבקת סוכר. עוגה מדהימה!!!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!















