לחמם תנור ל 160 מעלות
חומרים:
לקערת התמרים:
225 גרם תמר מג'הול חצוי
1 כוס קפה (מים+ קפה)
1 כפית סודה לשתייה למה? כך התמרים מתרככים .
למיקסר:
150 גר' חמאה רכה
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
כוס וחצי קמח + א. אפייה + קמצוץ מלח
"פודינג"
50 גר' חמאה
3/4 כוס חמאה
3/4 כוס שמנת מתוקה
הכנה:
בקערה: תמרים + קפה (חם) + סודה לשתייה – חייב לנוח 15 דק'
במיקסר: חמאה+ סוכר – ערבול עד יצירת קרם ואז להוסיף:
קמח+ א. אפייה + מלח + ביצים ( לפי הסדר הכתוב)
ולהוסיף את קערת התמרים והקפה ולערבל .
להעביר לתבנית 20 על 20 או 25 על 25
ולהכניס לתנור ל 25 דקות.
ועכשיו:
להמיס את החמאה + הסוכר + שמנת מתוקה ולהמתין לגמר אפיית העוגה.
לשפוך מעל העוגה.
ומרטה אמרה " לחכות שהעוגה תתקרר"
תיהנו
















