חומרים:
תבנית 24 – חום תנור 180 מעלות
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
4 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1 מכל של יוגורט
1 קופסה של משמשים ( בעונה ניתן להשתמש בטריים)
הכנה:
לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן היטב את התבנית , אני מפזרת מעט סוכר על מנת שלא "ידבק".
בקערת המיקסר לערבב את החמאה הרכה והסוכר,
להוסיף את הביצים אחד אחד.
מוסיפים לסירוגין את הקמח והיוגורט לערבול קצר.
יוצקים את העיסה לתבנית ומסדרים מעלה את המשמשים.
אפשר לפזר מעט סוכר מעלה.
בגמר האפייה לאחר קירור העוגה לפזר אבקת סוכר.
תיהנו












