עוגת יוגורט ללא אפייה ללא ביצים וג'ילי תוצרת עצמית

ראיתי ביוטיוב את אולגה מכינה עוגה לשבועות, כמה שינויים קטנים שלי. וכמובן הפנצ' הכנתי ג'לי פטל וג'לי פסיפלורה.
תיהנו

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

 

לתחתית:

23 יחידות של פטי בר

100 גר' חמאה רכה מאוד

1 כף סוכר

שקף בקוטר התבנית

למלית:

3 יח' יוגרט 5%

2 כפות סוכר

1 שקית ג'לטין

4 כפות מים לג'ילטין

לעוגה:

סלסילת תותים

8-10 יח' פירות טרופים קפואים

לציפוי:

שמנת מתוקה מוקצפת עם 1 כף סוכר

לג'לי:

1 כוס פירות טרופים קפואים ומרוסקים בבלנדר

' כף ג'ילטין  כף מים ועוד כפית

1/2 כוס פסיפלורה טרייה מסוננת

1 כף מים +1 כפית מים

הכנה:

את העוגיות להכניס למג'ימיקס ולרסק, להוסיף את החמאה הרכה.

לסדר את השקף בתבנית ,עוגת יוגורט2

לשטח בתבנית 24-22 משומנת קלות.

לערבב את היוגורט והסוכר ובמקביל להמיס את הג'לטין בצלוחית- להניח בצד שהג'לטין יספח את הנוזלים.

לחמם את הג'לטין כמה שניות במקרו , לעשות השוואת טמפרטורות עם 2 כפות יוגורט ולערבב היטב את הג'לטין עם היוגורט.

את התותים לחצות ולהניח מעל לעוגיות כשהחלק החתוך כלפי חוץ.

למזוג את היוגורט על העוגיות , אפשר לפזר פירות יער קפואים בתוך היוגורט ולהכניס עם כיסוי (ניילון נצמד) למקרר לפחות ל 4 שעות.

ג'לי:

לערבב היטב את הג'לטין והמים, לחמם מעט במיקרו ולערבב עם מחית פירות היער, למזוג לתבנית ולהכניס למקרר

כנ"ל עם רוטב הפסיפלורה.

לאחר 4 שעות או למחרת להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ולמרות בעדינות מעל היוגורט.

את הג'לי, לחתוך לריבועים קטנים ולסדר מעל השמנת.

תיהנו