המתכון של הדבר המדהים הזה שהבטחתי כי בא לי …
עוגת ביסקוטים עם חמאת בוטנים ושוקולדים .
תבנית עם מכסה של 30 על 20
ביסקוויטים ל-2 שכבות – פתי בר שוקולד
מעט חלב עם ליקר בתוכו לטבילה
לקרם –
כוס חלב קר 150 מיל
1 כף גדולה (של סלט) גדושה חמאת בוטנים בדבש
1 כף כזו שוקולד השחר החדש עם שני גווני נוגט – מהגוון הבהיר
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל .
בקערה מקציפים את חמאת הבוטנים עם השוקולד בחלב שיהיה נוזל הומוגני .
מוסיפים שמנת ואינסטנט פודינג ומקציפים לקרם .
ממלאים אותו בין שתי שכבות ביסקוויטים שההרטבנו בחלב עם הליקר
לציפוי החגיגה-
ממיסים בקערית 2 כפות גדושות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים ,
2 כפות גדושות שוקולד השחר נוגט מהצד החום
50 גרם שוקולד מריר 60 אחוז
כוס חד פעמית מלאה חלב
במיקרוגל דקת חימום
מניחים בכפית ומכסים את שכבת הביסקוויטים ועם מזלג יוצרים
פסים …
מקררים היטב ומתעלפים .
מי שחיבה לו לחמאת בוטנים יתענג .














