3 ביצים שלמות
100 גרם סוכר ׁ(חצי כוס)
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
120 גרם קמח תופח (3/4 כוס)
200 סמ"ק שמנת מתוקה
100 גרם אצבעות קינדר שבורות לריבועים
להכנה:
1. להקציף את הביצים עם הסוכר במיקסר עם וו הקצפה כ-4 דקות או עד שההקצפה תהיה בהירה ותפוחה.
2. לערבב בקערה קטנה את הקמח והאינסטנט פודינג וניל.
3. להוסיף את הקמח ואת השמנת ולהקצפה ולערבב בתנועות קיפול. להוסיף גם את הקינדר השבור ולערבב.
4. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
5. כשהעוגה יוצאת מהתנור לעטר אותה עם אבקת סוכר.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
















