בקערת מיקסר ידני , תבנית אינגליש
חומרים:
4 ביצים 3/4 כוס סוכר
1 כוס ו1/2 קמח- מיוחד לעוגות ללא גלוטן
1א.אפייה
1/2 כוס שמן
2-3 אפרסקים
מעט וניל
אפרסקים חתוכים לפרוסות של 1/2 סמ' או לחילופים אפרסקים מקופסה.
הכנה:
להקציף את הביצים , להוסיף את הסוכר ואחר את השמן ואחר את וניל ואת הקמח + א. אפייה.
זהו,
לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר בתחתית ואחר לשפוך את התערובת. את האפרסקים להניח היכן שרוצים בצפיפות .
170-180 מעלות 30-35 דק'












