לעוגה
4 ביצים
250 גרם קמח
250 גרם סוכר
12 כפיות גדושות קקאו טוב
1 מיכל יוגורט 3 אחוז
במיכל היוגורט למלא שמן תירס או אחר
ועוד כוס מים או חלב
2 שקיות אבקת אפיה וחצי כפית שטוחה סודה לשתיה
לבחוש היטב במטרפה
להעביר לתבנית מעל נייר אפיה ולמיקרוגל –
13 דקות יספיקו
כשהעוגה חמה לשפוך עליה את הרוטב הקר שיספג.
כשכבר הצטנן מקשטים בקצפת .
לא לקרר במקרר ביום הראשון
לרוטב
100 גרם שוקולד מריר 50% …
250 מיל סירופ סוכר סמיך
100 מיל חלב
לחמם את השוקולד והחלב להמסה
להוסיף את סירופ הסוכר הסמיך ולצנן- לא במקרר
סירופ סוכר מכינים מכוס סוכר וכוס וחצי מים
מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש הכי קטנה
מבשלים עד שיש סירופ סמיך (כמו סירופ למלאבי)
מוסיפים 2 כפות מיץ לימון ותמצית ורדים,או מה זאהר או וניל.












