חומרים:
3 כוסות קמח + 4 כפות
3 ביצים
1/3 כוס חלב,
כוס ו3/4 סוכר
200 גר' חמאה רכה
1/2 כוס פיקאנים מתוקים
1 כפית תמצית וניל
1 כף ג'ינג'ר מגורר טרי
4 גזרים לגרר (חייבים 2 וחצי כוסות גזר מגורר)
2 כפות אבקת אפייה
1 כפית סוגה לשתייה
3/4 כפית מלח
1 כפית אבקת קינמון
הוספתי חופן אוכמניות יבשות
הכנה:
לגרר את הגזר גזר ,
לשמן תבנית 26.
בקער מיקסר – להקציף ביצים עם חמאה 4 דק' להוסיף וניל, סוכר, ג'ינג'ר ואחר להוסיף את הגזר .
את היבשים להוסיף לקערה ולערבב בעזרת מרית.
לערבב היטב ולהעביר לתבנית .
לאפות 50-55 דק' בחום של 165-170 מעלות













