עוגת גבינת אישית – גבינת שמנת נפוליאון 16% ואוכמניות .
תבנית שקעים ל- 12 מאפינס גדולים (סיליקון)
תנור אפייה מחומם מראש 180 מעלות צ.
חומרים:
2 כוסות קמח לבן (280 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה (6 גרם)
2 ביצים
3/4 כוס סוכר (150גרם )
1 גביע גבינת שמנת נפוליאון 16% שומן בטעם טבעי
1 כפית גרידת לימון, או תפוז (אפשר מעורבב)
1/3 כוס שמן קנולה (70 מ"ל)
2 כפיות תמית וניל
11/4 כוסות אוכמניות קפואות (או פרות יער)
אופן הכנה:
1. מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה .
2. בקערת מיקסר טורפים ביצים, סוכר וגבינת שמנת .
3. מוסיפים גרדת לימון, שמן, ותמצית וניל, מערבבים היטב עד שחלק.
4. מוסיפים את החומרים היבשים קמח ואבקת אפייה ומערבבים .
5. מפזרים מעל את האוכמניות ערבוב קצר אחת וזהו.
6. משמנים שקעים וממלאים 2/3 מגובה השקע .
7. אופים 12 דקות ובודקים עם קיסם שננעץ במרכז יוצא עם מעט פירורים לחיים .
(לא לאפות יתר על הזמן העוגה תתייבש)
8. מקררים בתבנית ומעבירים לנייר אפייה להגשה (אפשר לאפות בתוך נייר אפייה)
בתאבון !
נכתב וצולם על ידי LEVANA REISER














