לתחתית-
ביסקוטים לכיסוי תבנית קפיצית 28 מרופדת נייר אפייר רק בתחתית .
מרטיבים בחלב עם ליקר טוב אני השתמשתי באפרסק .
למלית –
750 גרם גבינת אורדה-קש של גד וטריה-לטעום לפני הקניה כי טעמה חשוב שיהיה שמנתי ולא חמצמץ.
15 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
2 מיכלים שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
שקית ג'לטין מומסת בחצי כוס מים חמים
2 כפות סוכר .
ההכנה –
מקציפים את כל המרכיבים ללא הג'לטין ובסוף התהליך בוחשים אותו פנימה .
מניחים מעל הביסקוטים
לציפוי –
חפיסת ג'לי בטעם תות שמכינים עם פחות חצי כוס ממה שכתוב על האריזה .
לצנן מעט
כשהתקרר והחל להיקרש להקציף עם כף שמנת מתוקה .זה משנה את צבעו של הג'לי לורוד יפה .
מסדרים על המלית תותים שנחתכו באמצע לספר.
לא מסירים עוקץ .
מציפים מעל את הג'לי שעדיין נוזלי אך סמיך.
מקררים לפחות 4 שעות .
טעם גנעדן. לא מחליפים גבינה כי זה טעמה המיוחד של העוגה הנפלאה הזו .
.













