חומרים:
לחמם תנור ל 170 מע' תבנית 24 או 26 משומנת.
1 גביע יוגורט
4 כפות קורנפלור
5 ביצים
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
1/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
הכנה:
לחמם את התנור ל 170 מעלות
לערבב יחד: גבינות, יוגורט וקורנפלור לתערובת אחידה.
להוסיף 5 חלמונים ואת אינסטנט פודינג לתערובת חלקה.
להוסיף תמצית וניל וסוכר
להקציף את 5 החלבונים לקצב יציב ( לא חזק מידי).
להוסיף את החלבונים לתערובת הגבינה בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית .
את תחתית התבנית ללפף עם נייר כסף,
להניח בתבנית גדולה ( של התנור) להוסיף 3 כוסות מים חמים ולתנור ל 40 דק'.
בסיום האפייה לפתוח מעט את דלת התנור ולתת לעוגה לנוח 30 דק' ואחר להוציא מהתנור.















