השילוב של שוקולד בעוגות גבינה הוא שילוב נהדר.
בעוגה שלי, השוקולד גם בתחתית העוגה וגם ציפוי גנאש מפנק.
עוגה מעולה, במיוחד לכל חובבי השוקולד.
אצלי מאוד אהבו.
דווקא הילדים שלא תמיד מתחברים לעוגות גבינה, אהבו את זאת במיוחד.
קרם הגנאש יצא מושלם.
ממליצה להתאפק ולטעום את העוגה רק לאחר ששהתה יום במקרר!
למתכונים נוספים
כנסו לבלוג שלי "מתנות קטנות "
כנסו כאן למתכון
בואו לבקר בעמוד האינסטגרם שלי 🙂
הצטרפו לקבוצה שלי
בפייסבוק ול- עמוד של הבלוג














