חומרים:
750 גרם גבינה 5% – ממסוננת
2 כפות קורנפלור
1 כוס סוכר- ( לתערובת הגבינה )- אם חסרה לכם מתיקות הוסיפו עוד .
כפית וניל איכותי
3/4 כוס קמח לבן
5 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר – (לטובת החלבונים)
1 כפית גרדת לימון
2 כפות פודינג וניל
תחתית:
250 גרם פתי בר
100 גרם חמאה מומסת
הכנה:
לחמם תנור ( לא טורבו) ל- 180 מעלות
להניח בתחתית תבנית עם מים רותחים.
1. לרסק את הפתי בר -(אפשר במעבד מזון או בשקית עבה בעזרת פטיש שניצלים) ולערבב את החמאה פנימה ולשטח בתחתית התבנית.
2. להקציף חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב ומבריק.- לא קשה מידי
3. בקערה- גבינה, סוכר, חלמונים , קמח, גרדת לימון, פודינג וניל ותמצית וניל- לערבב
4. להוסיף את החלבונים לבלילת הגבינה בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
5. לצקת את התערובת על תחתית הפתי בר .
6. להחליק את פני העוגה בעזרת סכין או קלף.
7. לאפות 55-60 דקות , עד שהעוגה זהובה.
8. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך שעה בתנור.
















