עוגיות תה ארל גריי

תוספת של ארל גריי לבצק מעניקה לעוגיות טעם עדין.
רך, ונמס בפה = טעים.
מקור המתכון : מרתה סטיוארט

בחורה עם מחשב נייד

 עוגיות ארל גריי

 חומרים:

 2 כוסות קמח

2 כפות תה ארל גריי טחונים דק דק (לטחון בבית)

1/2 כפית מלח גס

200 גר' חמאה רכה

1/2 כוס אבקת סוכר

1 כף קליפת תפוז מגוררת או לימון

 הכנה:

 מערבבים את הקמח יחד עם התה והמלח.

את החמאה, אבקת סוכר וקליפת התפוז בקערת מיקסר ומערבלים במהירות על מנת ליצור קרם בהיר ואוורירי.

מעבירים למהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומערבים 1 דקה.

 

מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים על גבי נייר אפייה מצמידים ומגלגלים לגלילים אחידים. מקבצ'צ'ים בשני הצדדים את נייר האפייה ( כמו סוכריה) ומעבירים

הבצק מגולגל כסוכריה

למקפיא לשעה.

חיתוך עוגיות ארל גריי

 

מחממים תנור ל 175 מעלות ופורסים את גלילי הבצק לפרוסות של 1/2 סמ'.

מניחים על גבי נייר אפייה המונח בתבנית, במרווחים של  2 סמ' .

 

אופים את העוגיות עד שהקצבות מזהיבות ( 15 דק') ומסובבים את התבנית ל 5 דק' נוספות.

מעבירים למשטח רשת ( אם יש) לטובת צינון.

 

תיהנו.