170 גרם חמאה
150 גרם סוכר
130 גרם סוכר חום
35 גרם דבש
2 כפיות תמצית וניל
1 ביצה
200 גרם קמח
200 גרם שיבולת שועל
1/2 כפית סודה לשתייה
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם אגוזי פקאן
50 גרם צימוקים
*** ניתן להמיר חלק מהאגוזים בשוקולד צ'יפס רק לשמור על יחס הכמויות
להלן טבלת המרות משקלות ומידות למי שאין בידו משקל (מה שאני ממליצה בחום למי שאוהב ונוהג לאפות)
להכנה:
1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה, 2 סוגי הסוכר, הדבש הוניל והביצה ולהקציף יחד 5 דקות – עד שמתקבל קרם בהיר ומעט תפוח.
2. בקערה נפרדת לערבב יחד את הקמח, שיבולת השועל, סודה לשתייה ואגוזים וצימוקים.
3. להעביר לקערת המיקסר ולערבב יחד עד איחוד מושלם.
4. לכדרר כדורים מהמסה בגודל חצי כדור פינג פונג (למי שיש משקל 10-12 גרם כל כדור) ולהניח בתבנית עם נייר אפייה במרווחים אחד מהשני – העוגיות תופחות ומשתטחות מעט. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהן זהובות.
*** חשוב לשים לב לא לנסות להרים את העוגיות לפני קירור מוחלט כי במהלך הקירור הן מתקשות.
עכשיו יקום האחד שיגיד שהן לא עוגיות מושלמות? 🙂
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














