עוגיות שושנים קוקי
חומרים לבצק:
3 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 חמאה 200 גרם
1 שמנת חמוצה (או 1 כוס מיץ תפוזים)
3 חלמונים
2 כפות סוכר
חומרים למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
שימי את כל חומרי הבצק יחד בקערה לושי היטב לבצק אחיד שימי במקרר לנוח
כחצי שעה בזמן שהבצק תופס לו סיאסטה במקרר את יכולה להכין את המילוי –
הקציפי את החלבונים עם חצי כוס סוכר לאחר שההקצפה יציבה הוסיפי בתנועות עטיפה את האינסטנט וניל .חממי את התנור – חום בינוני זהו הבצק קורא לך .. זה הזמן להוציאו מהמקרר חלקי אותו ל 4 חלקים. רדדי כל חלק למלבן דק ככל האפשר מרחי רבע מן הכמות של המילוי גלגלי לרולדה חתכי את הרולדה בערך 2-3 ס"מ רוחב זה הזמן שהשושנים רוצות להתשתזף במרפסת השמש שלך לכן על גבי נייר אפיה השכיבי את השושנים עם מרווחים בינהם . אפי אותם בחום של 180 מעלות( חום בינוני) עד הזהבה













