למצרכים:
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם קמח
1 ביצה
100 גרם אגוזי לוז קצוצים
3 כפיות גדושות של קפה נמס (לא מגורען)
ווניל – 1 כף וניל איכותי
להכנה:
1. לשים בקערת המיקסר את החמאה, הביצה והסוכר ובעזרת וו גיטרה לעבד עד שלא יהיו גושי חמאה.
2. להוסיף את הקמח, הקפה, האגוזים והווניל ולעבד עד לקבלת בצק אחיד.
3. לחלק את הבצק לשלוש וליצור נקניק ארוך בקוטר 5 ס"מ.
4. להניח במקפיא לשעה.
5. בעזרת סכין משוננת לתוך פרוסות בעובי של חצי ס"מ ולהניח בתבנית עם נייר אפייה במרחקים אחד מהשני (לא גדולים מדי).
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.














