עוגיות קמח תירס והדרים

במקור היה צריך לצפות את החלק החיצוני גם בקמח תירס על מנת לתת לעוגייה מרקם המזכיר עוגיות איטלקיות.
העוגיות לא צופו והן עדין טעימות.
מקור המתכון: מרתה סטיוארט

בחורה עם מחשב נייד

עוגיות קמח תירס והדרים

חומרים:

 2 כוסות קמח

 1/2 כפית מלח גס

 2 כפיות תמצית וניל

 200 גר’ חמאה רכה

 3/4 כוס אבקת סוכר

 1/2 כוס קמח תירס

 1 כף קליפת תפוז מגוררת או לימון

 

הכנה:

  את החמאה, אבקת סוכר וקליפת התפוז בקערת המיקסר ומערבלים במהירות על מנת ליצור קרם בהיר ואוורירי.

 מעבירים למהירות נמוכה ומוסיפים : תמצית וניל ואחר מוסיפים  בהדרגה את הקמח הרגיל+ קמח תירס והמלח ומערבבים 1 דקה.

 מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים על גבי נייר אפייה מצמידים ומגלגלים לגלילים אחידים. מקבצ’צ’ים בשני הצדדים את נייר האפייה ( כמו סוכריה) ומעבירים למקפיא לשעה.

הבצק מגולגל כסוכריה)

  מחממים תנור ל 150 מעלות ופורסים את גלילי הבצק לפרוסות של 1/2 סמ’.

 מניחים על גבי נייר אפייה המונח בתבנית, במרווחים של  2 סמ’ .

 אופים את העוגיות 35 דק' .

 

מעבירים למשטח רשת ( אם יש) לטובת צינון.

 תיהנו.

 

 

 

 

תיהנו