#קונדיטורייתלחמי #עוגיותגרנולה #מעמולתמרים
מי בא לקפה עם העוגיות החדשות מסידרת המשושים?
ומה תבחרו עם הקפה או התה שלכם, עוגיות מעמול פריכות במיוחד עם תמרים, או עוגיות גרנולה עשירות בטעמים?

אבל בעצם למה לבחור… אפשר גם וגם…
קונדיטוריית לחמי, המתמחה ביצירת עוגות ועוגיות עבודת יד מרחיבה את טעמי העוגיות בסדרת המשושים ומגישה 2 טעמים חדשים.
מעמול תמרים– מעמול נימוח ומפנק עם מלית תמרים אמיתית ואיכותית.
עוגיית מעמול הינה עוגייה מוכרת ואהובה. יש הנוהגים להכתיר אותה כמאפה הבלתי מעורער של המזרח התיכון.
בקונדיטוריית לחמי בחרו לתת לה פרשנות ישראלית ע"י הוספת חמאה לבצק. הוספת החמאה נותנת לבצק את המרקם הנימוח והמפנק שהצרכן הישראלי כל כך אוהב, בשילוב עם מלית תמרים איכותית ועשירה ושמירה על הצורה המאופיינת של העוגייה.
עוגיית גרנולה – עוגיית גרנולה טעימה ועשירה בכל טוב כגון שיבולת שועל, קוקוס, גרעיני חמנייה, סילאן, צימוקים, ושקדים.
העוגייה מפנקת בטעמה ועשירה במרכיבים איכותיים ומזינים: שיבולת שועל, סילאן, קמח מלא, סוכר חום, צימוקים, סומסום, קוקוס, גרעיני חמנייה ושקדים. אז אם כבר טעים שיהיה גם קצת מזין.
העוגיות החדשות מצטרפות לסדרת המשושים האהובה הכוללת את עוגיית הנסיכה, מלבן שקדים, חמאה צרפתיות, חמאה פריכות, טחינה ושוקוציפס.
מחיר מומלץ לאריזה 16.9 ₪. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות.
העוגיות כשרות בהשגחת הרבנות נהריה וחלביות.
החיבור בין לחמי לאפייה החל בקונדיטוריה קטנה בנהרייה, שם באווירה חמה ומשפחתית, החלו לאפות עוגות ועוגיות משובחות. עם השנים התאהבו בקסם עוד ועוד אנשים, הקונדיטוריה גדלה ואופים חדשים הצטרפו לחוויית היצירה. כל אחד הביא עמו את המסע הפרטי שלו: שיטות אפיה חדשות, חומרי גלם מיוחדים ומתכונים שעברו מדור לדור תוך הרבה כבוד למסורת האפייה ושמירה על איכות ועבודת יד.
לאתר הבית של לחמי – כנסו כאן לקישור
כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא















