מצרכים:
200 גרם חמאה
3 כפות דבש
4 כפות מים
1.5 כוסות קמח מלא (אני שמתי קמח לבן) – 200 גרם
2.5 כפיות אבקת אפיה
170 גרם סוכר חום
2 כוסות שיבולת שועל
100 גרם קוקוס
150 גרם צימוקים כהים
150 גרם אגוזי מלך קצוצים
הכנה:
להמיס במיקרו חמאה עם דבש ומים.
לערבב את כל המרכיבים היבשים היטב (קמח, אבקת אפיה, סוכר חום, שיבולת שועל, קוקוס, אגוזים וצימוקים).
לאחד את שתי התערובות (היבשה והרטובה).
להרטיב את הידיים וליצור עיגולים בגודל כדור פינג פונג.
* לשים לב שתוך כדי כידרור מאחדים את המסה. שמים בתבנית את הכדורים במרווחים (הכדורים גדלים).
לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15-20 דקות. לשים לב שהן לא משתזפות יתר על המידה. כשהעוגיות חמות הן רכות למגע כשהן מתקררות הן מתקשות.












