ביום חמישי האחרון כשהוצאתי את ילדת המים שלי מהגן ובישרתי לה שאנחנו הולכות לבריכה לא הייתה שמחה ממנה – ישששששששששששש אמא אנחנו הולכות למזרקות שהיינו בשבוע שעבר ?????? לא. היום לא, עניתי לה, באותה השניה היא השתטחה בפוזת שטיח מקיר לקיר (פוזת המוצא של ילדים לא מרוצים) והרטיבה את המדרכה בדמעות כי היא כ"כ נהנתה ביום שישי בפארק המים "ספלאש" שבמתחם שרונים (וגם אני , למרות שנרטבתי עד לשד עצמותיי ועל הדרך כיבסתי את שמלת השבת שלי)
היא לא ידעה את נפשה משמחה כאשר קיפצה לה ברחבי 500 המ"ר עמוסי אטרקציות מים -ממזרקת הפרח החמודה ולפטריה שמשפריצה זרם מים נעים, למתקן תותחי המים הצבעוניים והצליחה להכניס גם אותי למנהרת מים שהתיזה עלי סילון מים שהרטיט לי מעט את הכרס. לדלי הענק המתהפך היא כבר לקחה חבר וקיבלו מקלחת צוננת ומרעננת בחום המהביל ומעוד עשרות מתקנים רטובים וצבעונים לכל המשפחה וחלקם גם מיועדים גם לפעוטות מגיל שנה .
פלא שהיא רצתה לחזור??? ואנחנו עוד נחזור!!!
הפארק תחום ומגודר למרות שהסיכוי שמישהו ירצה לצאת משם אפסי, הרצפה צבעונית ומחוספסת למניעת החלקה (אבל היי לא לרוץ!!!), מתחם המתקנים מוצל ומצוייד במלתחות ושירותים נקיים ואם קר קצת אז תמיד אפשר להכנס למתקן הייבוש הצבעוני והייחודי בעלות של חמישה ש"ח ועל הדרך גם לקבל פן בשיער….. הגישה למתחם נוחה ונגישה לנכים. רגע ומה עם מחיר הכניסה??? נוח ושווה נפש – כניסה חד פעמית: 20 ₪, כרטיסיה ל- 6 כניסות: 90 ₪, כרטיסיה ל- 12 כניסות: 150 ₪, מבוגר מלווה (מעל גיל 18) ללא תשלום.
"ספלאש" – מתחם שרונים רחוב הרקון 2 א.ת נווה נאמן,הוד השרון * חניה חופשית * שעות פעילות: ימים א' – ה' בין השעות 9:30-21:00, יום ו' בין השעות 9:30-16:00, יום שבת בין השעות 10:00-21:00*
אתר: http://www.sharonim-media.info/


















