סנייה צמחונית עם יוגורט

סנייה צמחונית שמבוססת על זוקיני ופטריות פורטבלה עם גימור יוגורט נפלא של בופאלו וצנובר

2014-05-07 14.11.44

למצרכים:

6 זוקיני חתוכים לקוביות

סלסלת פטריות פורטבלה חתוכות לשניים (או לחתיכות גדולות אם הן ענקיות)

3 שיני שום כתושות

200 סמ"'ק יוגורט (הכי טעים יוגורט באפלו גם בסמיכות וגם בטעם)

4 כפות שמן זית

עלים משלושה ענפים של בזיליקום

מלח ים אטלנטי

כף צנובר

להכנה:

במחבת שמתאימה לתנור לחמם את השמן זית להוסיף את הזוקיני ולטגן (על אש גבוהה) עד שיזהיבו מעט. להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן על אש גבוהה עוד 2-3 דקות. להוסיף את השום ואת הבזיליקום. לערבב יחד. לפזר מלח ים ולכבות את האש.

2014-05-07 14.08.28

לערבב את היוגורט שיהיה מעט יותר דליל, לשפוך על הירקות, לפזר מעל צנוברים ועוד 2 כפות שמן זית לשים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות לרבע שעה.

2014-05-07 14.11.19

והרי לכם מנה מושלמת לכל ארוחה

כדי להתעדכן ולקבל עוד הרבה מתכונים נפלאים שבאים מהלב לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון! 

לב