לפעמים כשרעבים מחפשים משהו מהיר שלא דורש המון זמן הכנה שיהיה גם טעים. אז אתמול זה קרה לי….. החלטתי ללכת על "סמבוסק" טוניסאי ממלוואח.
החומרים הדרושים למתכון ה"קשה":
1 מלוואח קפוא שהופשר מעט.
4 כפות בהריון של סלט טונה טוניסאי (אפשר למצוא במקררים בסופרים)
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות.
חצי תפוח אדמה קטן חתוך לקביות
חופן זיתים שחורים.
ביצה טרופה להברשה
שומשום לזריה
מלח, פלפל שחור.
במרכז המלוואח שמים את סלט הטונה, מעליו את הביצה , תפוח האדמה והזיתים ממליחים מפלפלים וסוגרים לסמבוסק, מברישים בביצה וזורים שומשום – אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה .
בתאבון














