סלט של קיץ הוא המועדף עלי
באנו ביום רותח הביתה רעבים במצב שעוד רגע נאכל את הכיסאות
אמה מה אני לא אוהבת אוכל קנוי או לא טרי
יום קודם קינו ירקות ומהחום הם הראו סימני מצב צבירה של התייבשות והתעלפות ולזה יש לי פתרון –
מחבת ענקית חיתוך והקפצה קלה ,יוגורט ליד ואיזו פרוסת חלה משבת לספוג את הרוטב וזהו .
6 קישואים בינוניים נחתכו
כמה שיני שום טריות נפרסו
וגם 4 עגבניות אדומות נחתכו לשמיניות
במחבת חמה עם מעט שמן זית הונחו הקישואים ונצרבו קלות – הם נשארו עדיין נשיכים וקרנציים בדקה האחרונה הוספו כמה פרוסות שום ונצרבו יחד
פלפל ממטחנה הוסיף ריח וטעם וגם מעט מלח .
הם הועברו כלאחר כבוד לצלחת הגשה
במחבת הריקה הוסף שמן זית וחומם העגבניות נכנסו לשם בכיף יחד עם עוד פרוסות שום – תתפרעו שימו כמה שאוהבים
הן תובלו במלח פלפל ובדקה האחרונה בכף גדושה טריאקי של אוסם וחצי כפית סוכר חום כהה לקראמל .
יש להשאיר את העגבניות נשיכות לא לגרום להן להיות רוטב
הס"כ ההכנה של הסלט כמה דקות .
מסדרים את העגבניות סביב הקישואים בצורה יפה וזהו אפשר לטרוף חם ואפשר פושר וקר .
ההנאה מובטחת .












