בוקר טוב
אמש הגיע לי משלוח משגע היישר מהמפעל של צבר. הסדרה הנהדרת שכבר נמצאת איתנו שנה משדרגת ומחדשת את המוצרים תחת הקטגוריה של חומוס טחינה והיי לידיעתכן/ם המוצר מטריף ומורגש בכל ביס עם פיתה או בלי שיש כאן עסק עם הרבה טחינה. לא פחות מ- 40% טחינה גולמית טעימה בסלט/מוצר. אי אפשר להפסיק לאכול מזה. כולם אהבו בבית והשום מטריף, איזה רעיון. עם הפלפל החריף השארתי לגברי הבית ,הם התלהבו ברמות ולדעתי מתחיל סיפור אהבה. הסטודנט טלטול פתח לו מגש של חומוסיה. מלפפון חמוץ, עגבניה ,פיתה חמה וחגג על "מלך חומוסטחינה" כיאה לבני המלוכה. היה מדהים.
סלטי צבר מרחיבה את סדרת "מלך החומוס חומוסטחינה" היחידה עם 40% טחינה גולמית משובחת. חדש!!
חומוסטחינה עם קונפי שום וחומוסטחינה עם פלפל מטוגן חריף.
לפני כשנה, בינואר 2016 הציגה צבר לראשונה את סדרת הפרימיום חומוסטחינה- סדרת מוצרי החומוס היחידה המכילה 40% טחינה גולמית משובחת, בעוד שאר מוצרי החומוס על המדפים עד אז הכילו בין 15%-25% טחינה בלבד. סדרת חומוסטחינה הינה חלק מסדרת הפרימיום "מלך החומוס".
עתה, מרחיבה צבר את הסדרה המצליחה ומשיקה שני טעמים חדשים עם תוספות קולינריות ייחודיות: חומוסטחינה עם קונפי שום וחומוסטחינה עם פלפל מטוגן חריף אש.
את סדרת סלטי "מלך החומוס חומוסטחינה" פיתחה צבר בשיתוף היועץ הקולינרי של החברה השף אבי לוי (המומחה שלי לחומוס). לדבריו, "קונפי שום הוא אחד השידוכים המוצלחים והמעניינים לחומוס והוא מיוצר בתהליך בישול ארוך בטמפרטורה נמוכה, בו שיני שום שלמות עוברות טיגון איטי בשמן איכותי, עד לפתיחת הטעמים המתקתקים והעדינים של השום. השום עובר טיגון עדין ובשידוך עם החומוס העשיר שלנו מתקבל מוצר טעים להפליא שיכול לשדרג כל ארוחה. במוצר הנוסף, הבאנו תוספת חריפה ביותר, המתאימה לחובבי חריף אמיצים במיוחד (כמו אצלי בבית) של פלפלים קלויים ומטוגנים. כל זאת מתוך הכרה והבנה של הקהל הישראלי שאוהב חריף, אבל לא כל חריף אלא חריף אש!! שילוב זה פותח את התיאבון ונותן מענה לאוהבי החומוס, עם תוספת טעימה ונועזת"
שני הטעמים החדשים מצטרפים למגוון הקיים בסדרה: חומוסטחינה חלק, חומוסטחינה צנובר וחומוסטחינה חריף.
משקל האריזה- 400 גרם ובכשרות בד"צ- העדה החרדית.












