סחוג ירוק

מי אמר שפולנים לא אוכלים סחוג?
בבקשה, מתכון מבית המרקחת שלי והפעם במקום כוסברה הכנסתי פטרוזיליה, יצא נהדר .

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

1/2 ק"ג פלפל ירוק חריף

14 שיני שום

צרור ענק של כוסברה – הכנסתי עם פטרוזיליה

2 כפות כמון

1 כף פלפל שחור גרוס גס

1/4 כפית הל

1/2 כפית ציפורן

1 כף מלח גס

1/2 כוס מיםסחוג ירוק

 

הכנה:

את הפלפלים לשטוף ,לחתוך קצוות ולחתוך לחצי

ואת שאר החומרים גם כן לבלנדר.

זהו..יש סחוג

להכניס לצנצנות  ולאכול – אפשר להקפיא