אני מתה על טעמו החמצמץ של פרי עם גבינה ושמנת עדינה ומתקתקה
אני מאוהבת בטעמון של הסולרו המושחת בקיץ ומצאתי לו תחליף עשיר ומפנק את אהובי שחיכו כל הארוחה לקינוח …
אז צריך – תחתית פתי בר מורטב בחלב לכיסוי תבנית עגולה 28 או ביסקוטים או גם בלי …
למלית – 550 גבינה לבנה 5% (סקי)
2 מיכלי שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת של פעם 1 מיכל שמנת מתוקה
4 כפות גדושות חלב מרוכז
12 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 שקיק ג'לטין מומס בחצי כוס חד פעמית מים רותחים
ההכנה פשוטה-
מקציפים הכל יחד ומוסיפים את הג'לטין המומס .מעבירים המסה מעל הביסקויטים ומקררים לפחות שעה להתייצבות .
לסולרו –
פחית פירות משומרים -אפרסקים במקרה הזה
חפיסה ג'לי בטעם אננס מוכנה עם חצי מכמות הנוזלים המצויינת באריזה (היינו כוס אחת 200 מיל מים)
מסננים חצי מקופסת הפירות ומרסקים למחית חלקה עם כמה כפות מנוזלי השימור , שאותה בוחשים מיד עם הג'לי שעדיין חם
מוזגים מיד מעל העוגה הקרה ומשטחים .
את חצי קופסת הפרי הנותר מסננים ומנגבים
מקשטים איתה את העוגה
בנוזלים הפירות שריתי חופן קטן של חמוציות וקישטטתי את העוגה
גזרתי 2 מרשמלו ממולאים ג'לי כפרפרים .
וה הכל . קל זמין וטעים ברמות .














