ערב פסח שנה שעבר 30 אורחים אמורים להגיע ונראה לי שקינוח אחד לא מספי
טוב מה עושים?
לא עושים ..אופים …
היה בבית אוסף מוצרים ומה כבר יכול להיות מקסימום מפוררים ומכינים כדורי שוקולד
רק שלא ציפיתי למעדן הזה…
סברינה לפסח אמרנו? אז הנה
4 ביצים גדולות שלמות
200 גרם סוכר
שקית קמח תופח אוסם לפסח וכפית תמצית ורדים.
לסירופ 100 גרם סוכר 200 מיל מים רותחים כף רום .
מקציפים ביצים שלמות לקצף הכי קשה שאפשר עם הסוכר
מוסיפים קמח באיטיות
מעבירים לתבנית משומנת היטב
אופים שיזהיב בתבנית סיר פלא כמו בתמונה
מכינים סירופ
מרטיבים את העוגה קרה והסירופ רותח ומחכים שתצטנן היטב.
מורחים בריבה דלילה שאוהבים
מקשטים בקצפת ומגישים קר .
אפשר להרטיב יותר את העוגה למי שאוהב ממש ספוג ברוטב .
אז שיהיה לכולנו חג מתוק ואוהב













