סברינה הכי קלה שיש

בחורה עם מחשב נייד

 

 

 

סברינה לפסחע

עוגה רכה ומנחמת

זכרונות ילדות

אבל ההכנה של האמיתית רצופה בזמן ולא תמיד קלילה…

אז יש קיצור דרך

פירורי לחם

הם כבר עברו אפיה בשמרים וסופחים סירופ

העוגה נוסתה על ידי חברותי והתגובות היו לעילא אז הנה לכם הכיף הזה

סברינה מדהימה וקלה –

200 גרם פירורי לחם פשוטים

1 כוס וחצי קמח לבן

3 שקיות אבקת אפיה …

4 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 מיכלים יוגורט

כוס שמן (למלא את מיכל היוגורט זו בדיוק הכמות)

כפית תמצית וניל טובה

-לבחוש הכל היטב ולהעביר לתבנית משומנת – הכי טובה זו תבנית סיר-פלא (זו עם החור במרכזה)

לאפות שיזהיב

בנתיים מכינים סירופ מ-2 כוסות וחצי מים

כוס סוכר ו1 כף תמצית רום ומקררים

כשהעוגה מוכנה מרטיבים אותה מיד בסירופ הקר ונותנים לה לנוח ולהתקרר

כשהתקררה מצפים ב- 4 כפות ריבה אדומה פשוטה שחוממה מעט והתרככה

ומעל ב3 מיכלי שמנת מתוקה שהוקצפה עם 4 שקיות סוכר וניל.

מגישים אם רוצים עם דובדבנים מסוכרים או מה שבא… זו כל העבודה.

ולכן קל כל כך להנות ממנה

שנה מתוקה שתהיה לכולנו .

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.