חומרים:
15 גרם חלבון ביצה
150 גרם אבקת סוכר.
לערבב בקערה בתחילה עם מקל עץ ואחר עם הידיים . ללוש מעט.
ליצור כדורים,
להניח כל פעם 4 כדורים על נייר אפיה ולהכניס למיקרו..
וכך לחזור על פעולת הכדורים ..
תיהנו.
אורלי כהן אתגרה אותי עם רעיון נשיקות המרנג ב 40 שניות במיקרו .
ההכנה קלה ומהירה שווה שווה ביותר לקראת הפסח.

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?