ערב שישי, הכנתי ממולאים ונשאר בשר מטוגן מתובל ועשיר בטעמים.
שידרגתי אותו והכנתי:
לחמניות ממולאות בשר ופירה:
לבצק:
1 ק"ג קמח עם שמרים
1/3 כוס שמן
1 כף מלח
2 כפות סוכר
כ- 500 מ"ל מים חמימים.
למילוי:
300 גרם בשר טחון מטוגן ומתובל (פפריקה, מלח, פלפל שחור, כורכום ואבקת מרק)
5 תפוחי אדמה קלופים חתוכים ומבושלים עד שיתרככו (כמו לפירה).
להכנה:
ללוש את חומרי הבצק ולהתפיח עד שהבצק יכפיל את נפחו.
לערבב את הבשר עם הפירה ולקרר היטב.
לעשות עיגולים של 60 גרם כל אחד (כמו כדור פינג פונג ועוד קצת) לרדד ביד (לא במערוך), לשים מילוי לסגור ולכדרר.
להניח עם רווחים בתבנית לרסס בתרסיס שמן ולאפות בחום של 180 מעלות כ 25-30 דקות.













