לפני כמה שנים טובות, ישבנו לראות סרט אצל חברות עוד יותר טובות. לפתע אחת החברות הגישה מעין שברי בייגלה בתוך קערית. תהיתי מה הקטע של הבייגלה השבור והיא כמובן הייתה בשוק שטרם טעמתי. מאז הביס הראשון, אני ושברי הבייגלה בטעם דבש, חרדל ובצל של "סניידרס" הפכנו מיודדים. בכל אירוח ו/או בראנץ', אני דואגת שיהיו גם את המוצרים של סניידרס. זה נפלא כנשנוש, כתוספת לסלט או למרק, לטבילה בגבינה, טפנד זיתים, ממרח עגבניות/ ארטישוק או כמעט כל דבר שתרצו.
בסדרה קיים גם חטיף שברי בייגלה מחמצת שאור בטעם צ'דר והוא מעולה. כעת התווסף גם חטיף שברי בייגלה חלפיניו, בצל ושום שהוא כמובן לגמרי עבורי. תוכלו למצוא גם אריזות משפחתיות גדולות של חטיף טורטייה צ'יפס- חטיף תירס בסגנון מסעדות, שמומלץ לכם/ן לרכוש ולאכול יחד עם הסלסה המשגעת שלהם (יש גרסה חריפה יותר וחריפה פחות), אני ממש עפתי על החריפה מאד.

ממש לאחרונה SNYDER'S OF HANOVER- החברה האמריקאית, המצליחה והוותיקה, הוציאה סדרת מוצרים חדשה וסופר ייחודית שנקראת: "סניידרס טוויסט", אלה בעצם מקלוני חיטה לנשנוש בטעם צ'יה קינואה ובטעם דבש, המקלונים עשויים רכיבים איכותיים, הם קריספיים וסופר טעימים. במרוצת השנים שדרגנו את אכילת שברי הבייגלה כשהכנסנו אותו לסלט ואף כמעין קרוטונים למרק. אך עם צאת המוצרים החדשים, החלטתי שזה זמן טוב, להמציא שדרוג לפינוק הזה.
אז קבלו אותו, השדרוג שלי לציפוי השניצל, שלא רואה את הציפוי הקלאסי ממטר.

לקחתי חופן של שברי בייגלה דבש, חרדל ובצל, צירפתי חופן של סניידרס טוויסט החדש בטעם דבש (אפשר כמובן לשלב כמעט כל טעם אחר), הכנסתי אותם יחד למעבד המזון והפעלתי עד שהתערובת הגיעה למרקם של פירורי לחם.
הכנתי לנו ארוחה מפנקת של שניצל בציפוי סניידרס עם פתיתים ליד. על אף שמקור השניצל הוא באוסטריה- אין מבחינתנו משהו ישראלי יותר מארוחת שניצל ופתיתים.

SNYDER'Schnitzel by carmel
המרכיבים:
נתחי חזה עוף טרי פרוס דק (כמות לפי האנשים)
חופן שברי בייגלה דבש, חרדל ובצל- סניידרס
חופן סניידרס טוויסט בטעם דבש- סניידרס
2 ביצים
מעט פפריקה (מתוקה או חריפה לבחירה)
שמן קנולה

אופן ההכנה:
לאחר ששברי הבייגלה והמקלונים הנבחרים של הסניידרס נטחנו במעבד מזון למרקם של פירורי לחם, מעבירים לצלחת עמוקה, שמים בצלחת עמוקה נוספת שתי ביצים וטורפים היטב, מוסיפים לביצים מעט פפריקה מתוקה או חריפה ומערבבים.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית, עם מעט שמן קנולה ואז טובלים כל שניצל בביצה משני צידיו ואז מעבירים לציפוי בצלחת הסניידרס. יש ללחוץ מעט על השניצל מכל צד כדי שפירורי הסניידרס ידבקו היטב ואז להעביר לשמן החם, לטגן מכל צד עד להשחמה קלה ולהעביר לנייר סופג. מומלץ להגיש לצד פתיתים, או כל תוספת שרק תבחרו.
* השניצלים בגרסתם החדשה והייחודית הזו, יוצאים טעימים, מתובלים והכי חשוב, קריספיים במיוחד. יצא לי היסטרי- אתם/ן חייבים/ות לנסות!

https://www.facebook.com/SnydersIsrael/
בתיאבון! 🙂












