ניוקי פטריות וערמונים ברוטב קרם בישול צמחי 5% שומן.

לחג השבועות לא חייבים מוצרי חלב אפשר גם פרווה, לשומרי כשרות, ולמי שרגיש לחלב או לקטוז, ולאלה שומרים מגלוטן קבלו את המוצר החדש של תנובה מסדרת השף הלבן, קרם בישול צמחי 5% שומן .

13260098_10154835246283452_1976856906636693720_n

קרם בישול צמחי 5% שומן מסדרת השף הלבן .

הקרם נפלא לבישול ואפייה,  ולהקרמה והסמכה,  ובזכות טעמו הניטרלי מתאים למגוון מאפים ותבשילים.

13254218_10154835246188452_7680570041015564684_n

 גילוי נאות קיבלתי להתנסות את המוצרים .

לקראת חג השבועות שמחתי שתנובה יצאה עם מוצר כזה פרווה ללא לקטוז נראה חלבי אחרי הכל וטעים .

כשר פרווה,  בכשרות בד"צ, צמחי מכיל סיבים תזונתיים, אינו מכיל גלוטן, ללא לקטוז, ללא כולסטרול .

13260216_10154847112018452_754525483367188259_n

מתכון לניוקי ברוטב קרם צמחי, פטריות וערמונים .

 מצרכים :

500 גרם ניוקי תפוח אדמה מוכן קנוי

1  בצל קטן קצוץ דק

290 גרם קופסת שימורים פטריות שמפיניון חתוכות

100 גרם ערמונים מוכנים לאכילה (ניתן לקנות בסופר בשקית ואקום)

250 מ"ל – מיכל קרם צמחי לבישול 5% של השף הלבן

תיבול: כפית שטוחה אבקת מרק פרווה/אבקת פטריות, מלח ופלפל

אופן הכנה:

  • מטגנים בצל במחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה.
  • שוטפים במסננת את הפטריות ומוסיפים.
  • מתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים
  • מוסיפים את הערמונים הקצוצים, מתבלים ומערבבים כדקה.
  • שופכים את הקרם צמחי ומביאים לרתיחה עד שקרם מסמיך.
  • מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה המצוינות על גבי השקית (בישול במים רותחים).
  • לאחר שהניוקי מוכן, מסננים ומעבירים למחבת עם הרוטב ומערבבים.
  • מבשלים עד להקרמה והסמכה .
  • מגישים חם .

בתאבון !

חג שבועות שמח וטעים 

עריכה וצילמה לבנה רייזר  LEVANA REISER

לאתר השף הלבן לחצו כאן.

#טעיםופרווה