יש מקרים שמחייבים קיצור תהליכים. עייפים, לא מתחשק, אין זמן. כל התירוצים המוכרים. בדיוק לרגעים כאלה אני מחזיקה במקרר שקית של ניוקי מוכנים, מוסיפה פטריות, בצל קצוץ ושמנת לבישול והופ- מנה מרשימה וטעימה בכלום זמן.
רוצים גם? הנה המתכון-
מצרכים
חצי קילו ניוקי מוכנים – (יש לקנות ממספר חברות. אני קניתי ניוקי ללא גלוטן)
סלסלת פטריות שמפניון
שמנת לבישול- 250 מ"ל
1 בצל
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מרתיחים מים ומכניסים את הניוקי למשך 4-5 דקות עד שהם צפים. מוציאים ומסננים.
קוצצים את הבצל ואת הפטריות פורסים לפרוסות דקות. מטגנים במחבת גדולה ורחבה את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן יחד עוד 5 דקות. מוסיפים את השמנת, השום, המלח והפלפל ומערבבים יחד עד שהשמנת מסמיכה. מוסיפים את הניוקי, מערבבים ומגישים.
פזרו למעלה מעט גבינת פרמז'ן והנה לך מנה מרשימה וטעימה.
בתיאבון.



![unnamed[1] (2)](https://saloona.co.il/wp-content/uploads/images/iaffa/files/2015/01/fr9cf8yrtl2dujilr68-665x498.jpg)








