כולם אוהבים לבשל, זה בטוח. אבל האם כולם יודעים לבשל? זאת כבר שאלה יותר מורכבת שעליה נדבר.
יש אנשים שאוהבים רק אוכל משובל מהבית ולא תראו אותם אוכלים בחוץ בכלל. יש אנשים שאוהבים לאכול בחוץ במסעדות או אוכל מהיר. כך או כך, מסתבר שמוסד האוכל תפס תאוצה בשנים האחרונות בישראל ואנו יכולים לראות את זה במגוון המסעדות הרחב שנפתח בכל שנה בישראל.
ניתן לראות את התופעה גם במגוון הרחב של תוכניות הבישול גם בארץ וגם בעולם. הרבה אנשים מבינים שטעם טוב באוכל לא הופך אותם לבשלנים כמו שהם היו רוצים להיות ולכן יותר ויותר נרשמים לסדנאות בישול.
אחת הסדנאות המומלצות היא של השף ניב חמו אשר מעביר מספר סדנאות ברמות שונות, למתחילים, חובבי בשר ואפילו וטבחים מנוסים.
לעזרת ניב חמו באים עוזרי שף אשר סיימו את הלימודים ורוצים להיכנס ללמידה מעשית מול הנרשמים.
בסדנאות ניתן ללמוד ממש את תורת הבישול ולמה עושים את מה שעושים, חשוב להבין את סיבת הפעולה ולמה היא תורמת, דבר זה יעניק לתלמיד ידע מעשי גם להמשך.
בסדנת הבשרים של ניב חמו תוכלו ללמוד ממש מההתחלה את סוגי הנתחים, איך ניתן להשתמש איתם בצורה הטובה ביותר ואיך להגישם.
כמו-כן, כבונוס, תעברו סדנאת עישון בשרים וכמובן תוכלו לטעום, הן את הבשר והן את היין המותאם לסוג הבשר.











