מרכיבים
150 גרם עגבניות
2 ביצים
1 כף שמן זית
2 שני שום קלופות ופרוסות
מלח ים
רבע פלפל ירוק חריף טרי פרוס לטבעות
אופן ההכנה
מרתיחים סיר גדול של סולתם עם מים.
ולאחר מכן מייצרים X בתחתית העגבניות ומחלטים כעבור זמן מועט בכדי שיהיה ניתן לקלפן בקלות.
קוצצים את העגבניות שקילפנו ולאחר מכן מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את פרוסות הפלפל ואזאת השום ומיד אחריו את העגבניות הקלופות והקצוצות יחד עם המלח. מבשלים כ-8 דקות.
מביאים לרתיחה את רוטב העגבניות ונותנים לו להתבשל על אש גבוהה.
רגע לפני שהנוזלים מאיימים לעזוב את הרוטב מוסיפים פנימה 2 ביצים. ללא כיסוי המחבת.










