אין כמו פסטה בולונז חמה ועסיסית כשגשם דופק על החלון.
מותג הפסטה מספר אחד באיטליה,ברילה, מציע מתכון לפסטה בולונז שמכינים הכל בסיר אחד.
המתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב –חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף אחר כך. אין צורך בסיר נוסף לבישול הפסטה בנפרד.
מומלץ להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום וכמה חבר'ה טובים.
המתכון באדיבות אינס ינאי.
צילום – אפיק גבאי
צילום – אפיק גבאי
מצרכים:
1 חבילת ספגטי של ברילה
300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונזשלברילה.
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .
הוראות הכנה:
1.בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
2. מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
3. מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.
4. מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
5. מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.
בתיאבון!!
צילום- ברילה
את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
מתכון לפסטה בולונז והכל בסיר אחד
מתכון קל, מהיר, נוח להכנה והכי חשוב –חוסך את הררי הכלים שצריך לשטוף אחר כך. אין צורך בסיר נוסף לבישול הפסטה בנפרד.

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0











